Bemutatkozás

A PNL Legal Ügyvédi Társulás szakértői és partnerei különböző területek specialistáiként a legkiválóbb szakemberekböl kerülnek kiválasztásra annak érdekében, hogy ügyfeleinket mindenkor a legmagasabb szinten tudjuk teljes körűen kiszolgálni.

Alapvető célunk, hogy ügyfeleinkkel hosszan tartó kapcsolatot tartsunk fenn, mert hisszük, hogy a kiérlelt kapcsolatok az igazán gyümölcsözőek.

Célunk olyan szolgáltatást kínálni ügyfeleinknek, amely igénybe vételével minden esetben az adott kérdésben a leginkább szaktudással és tapasztalattal rendelkező partnerünkhöz tudjuk irányjtani; viszont nem kell ismeretlen, új közegben és feltételekkel szembesülnie. Partnereink folyamatos egyeztetés és munkájuk összehangolása mellett személyre szabott megoldásokkal tudnak ügyfeleink rendelkezésére állni.

A PNL Legal Ügyvédi Tásulás partnerei folyamatosan figyelemmel kísérik a változó gazdasági és jogi környezetet, ameleket értékelve naprakész tudás birtokában tudjun megbízóinkat kiszolgálni.

 
 
 
PNL-Legal Ügyvédi Társulás

A PNL Legal Ügyvédi Társulás szakértői és partnerei különböző területek specialistáiként a legkiválóbb szakemberekböl kerülnek kiválasztásra annak érdekében, hogy ügyfeleinket mindenkor a legmagasabb szinten tudjuk teljes körűen kiszolgálni.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26..
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pnl-legal.hu

Kövessen minket

Ezt a honlapot az együttműködő ügyvédek, akik a Budapesti Ügyvédi Kamarában és a Pest Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédek tartják fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belsõ szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PNL Legal Ügyvédi Társulás © 2015-2019