Dr. Pajor Dávid ügyvéd

ügyvéd, tőkepiaci- és bank szakjogász

Jogi tanulmányait a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán folytatta; 2005-ben diplomázott, 2009 óta ügyvéd, 2014-óta tőkepiaci- és bank szakjogász.

Jogi pályafutását pénzügyi intézmények és ingatlanforgalmazó cégek alkalmazásában kezdte. Ügyvédi tevékenysége során is első sorban gazdasági társaságok képviseletét látja el.

Szakterületei:
csődjog, felszámolási eljárás, társasági jog, blockchain-alapú rendszerekkel kapcsolatos jogi kérdések, követelés- és kintlévőség kezelés, ingatlan jog, szerződés menedzsment, peres képviselet, gazdasági büntetőjog.

A kriptovaluták (Bitcoin, Ethereum, stb.) területén a magyarországi és az Európai Uniós jogi háttérnek a gyakorlatba való implementálásában úttörő szerepet vállalt, több hazai és nemzetközi vállalkozás jogi hátterének kidolgozásával. A Magyar Bitcoin Egyesület alapjtója és elnöke.

Felszámolási eljárásokhoz kapcsolódóan végzett rendszeres megbízatások alapján a jogi környezet ismerete mellett gyakorlati tapasztalattal kezeli ezen feladatokat. 

A magyar mellett angol nyelven is áll ügyfelei rendelkezésére, akár konzultáció, akár kétnyelvű szerződések, céges iratok elkészítésére.

 
 
 
PNL-Legal Ügyvédi Társulás

A PNL Legal Ügyvédi Társulás szakértői és partnerei különböző területek specialistáiként a legkiválóbb szakemberekböl kerülnek kiválasztásra annak érdekében, hogy ügyfeleinket mindenkor a legmagasabb szinten tudjuk teljes körűen kiszolgálni.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26..
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pnl-legal.hu

Kövessen minket

Ezt a honlapot az együttműködő ügyvédek, akik a Budapesti Ügyvédi Kamarában és a Pest Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédek tartják fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belsõ szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PNL Legal Ügyvédi Társulás © 2015-2019