Rendezvények, előadások

A PNL-Legal partnerei és szakértői rendszeresen adnak elő a szakterületeikhez kapcsolódó témakörökben.

Előadásainkon az előre meghidetett témakör(ök)ben hallhatnak részletes ismertetőt és a szakértők közvetlenül is kérdezhetőek.

A korábbi előadások prezentációja az alábbiakban érhető el.

 
 
 
Előadás a vezetői felelősségről a Budapesti Ügyvédi Kamarában

Előadás a vezetői felelősségről a Budapesti Ügyvédi Kamarában

Partnerünk, dr. Pajor Dávid ügyvéd a Budapesti Ügyvédi Kamarában tartott előadást a vezető tisztségviselők felelősségének kérdéseiről.
Előadás a behajtási költségátalányról a Budapesti Ügyvédi Kamarában

Előadás a behajtási költségátalányról a Budapesti Ügyvédi Kamarában

A Ptk. 6:155. §-ában szabályozott €40 nagyságú behajtási költségátalány jogi, számviteli és adózási kérdéseiről tartottak partnereink előadást a Budapesti Ügyvédi Kamarában.
PNL-Legal Ügyvédi Társulás

A PNL Legal Ügyvédi Társulás szakértői és partnerei különböző területek specialistáiként a legkiválóbb szakemberekböl kerülnek kiválasztásra annak érdekében, hogy ügyfeleinket mindenkor a legmagasabb szinten tudjuk teljes körűen kiszolgálni.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26..
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pnl-legal.hu

Kövessen minket

Ezt a honlapot az együttműködő ügyvédek, akik a Budapesti Ügyvédi Kamarában és a Pest Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédek tartják fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belsõ szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PNL Legal Ügyvédi Társulás © 2015-2019