Munkaügyi tanácsadás

A munkaügyi és bérezési kérdések tipikusan az a terület, amellyel minden vállalkozás foglalkozik, azonban kevesen értenek hozzá igazán. Még a külön HR-osztállyal rendelkező vállalatok is gyakran fordulnak speciálisan ezzel a területtel foglalkozó ügyvédhez, vagy számviteli szakértőhöz. Előre gondolkodva ezen a téren is jelentős költségeket - és peres eljárásokat - takaríthat meg.

Az alábbi kérdésekben állunk rendelkezésére:

  • munkaviszony létesítése
  • munkaviszony megszüntetése
  • bérszámfejtési tanácsadás
  • munkaviszony-változások adminisztrációja, könyvelése, dokumentálása
  • munkaviszonnyal kapcsolatos szerződések, szerződésrendszerek
  • vitás helyzetek kezelésével kapcsolatos tanácsadás

 

Együttműködő partnereink mind jogi, mind pedig számviteli, bérszámfejtési kérdésekben tapasztalattal állnak rendelkezésére.

 
 
 
PNL-Legal Ügyvédi Társulás

A PNL Legal Ügyvédi Társulás szakértői és partnerei különböző területek specialistáiként a legkiválóbb szakemberekböl kerülnek kiválasztásra annak érdekében, hogy ügyfeleinket mindenkor a legmagasabb szinten tudjuk teljes körűen kiszolgálni.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26..
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pnl-legal.hu

Kövessen minket

Ezt a honlapot az együttműködő ügyvédek, akik a Budapesti Ügyvédi Kamarában és a Pest Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédek tartják fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belsõ szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PNL Legal Ügyvédi Társulás © 2015-2019