Partnerek

A PNL Legal és együttműködő partnerei a saját területükön önállóan működő szakemberek, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek, így a változó szabályozási környezet mellett is naprakészen állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Partnereink évtizedes szakmai tapasztalattal a hátuk mögött hatalmas tudásbázist biztosít számunkra és ügyfeleink számára. Célunk minden esetben olyan, bizalomra épülő kapcsoltok kialakítása, amely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink teljes bizalommal osszák meg velünk céljaikat, illetve problémáikat annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb megoldást találhassuk meg számukra.

Társulásunk és partnereink tevékenységük szerinti szakmai kamarákba bejegyzett vállalkozók és vállalkozások, így biztos lehet benne, hogy a legfelkészültebb szakemberek foglalkoznak ügyével és felelősséget vállalnak munkájukért.

A honlapunkon feltüntetett állandó partnereinken kívül széles körben rendelkezünk olyan szaktanácsadókkal, akik révén a legtöbb kérdésben professzionális válaszokkal állunk ön és vállalkozása rendelkezésére.

 
 
 
ifj. dr. Nemessuri Péter

ifj. dr. Nemessuri Péter

ügyvédjelölt, üzletviteli és adózási tanácsadó, informatikus
Dr. Pajor Dávid ügyvéd

Dr. Pajor Dávid ügyvéd

ügyvéd, tőkepiaci- és bank szakjogász
Dr. Nagy Zoltán ügyvéd

Dr. Nagy Zoltán ügyvéd

Teljes körű ingatlanogi szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.
Dr. Kallivoda-Koltay András ügyvéd

Dr. Kallivoda-Koltay András ügyvéd

A Kallivoda-Koltay Ügyvédi Iroda 2009-ben került megalapításra Budapesten. Az alapítás óta állandó megbízási szerződések keretében volt szerencsénk dolgozni komoly szakmai hátterű és kiemelten versenyképes gazdasági társaságok részére, miközben természetesen magánszemélyeket is kiszolgálunk felmerülő jogi problémák megoldása kapcsán.
Dr. Nahm Judit ügyvéd

Dr. Nahm Judit ügyvéd

Családjog, házasság, válás és örökbefogadás.
PNL-Legal Ügyvédi Társulás

A PNL Legal Ügyvédi Társulás szakértői és partnerei különböző területek specialistáiként a legkiválóbb szakemberekböl kerülnek kiválasztásra annak érdekében, hogy ügyfeleinket mindenkor a legmagasabb szinten tudjuk teljes körűen kiszolgálni.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26..
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pnl-legal.hu

Kövessen minket

Ezt a honlapot az együttműködő ügyvédek, akik a Budapesti Ügyvédi Kamarában és a Pest Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédek tartják fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belsõ szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PNL Legal Ügyvédi Társulás © 2015-2019