Dr. Kallivoda-Koltay András ügyvéd

A Kallivoda-Koltay Ügyvédi Iroda 2009-ben került megalapításra Budapesten. Az alapítás óta állandó megbízási szerződések keretében volt szerencsénk dolgozni komoly szakmai hátterű és kiemelten versenyképes gazdasági társaságok részére, miközben természetesen magánszemélyeket is kiszolgálunk felmerülő jogi problémák megoldása kapcsán.

Elsődleges cél, hogy a legmagasabb szakmai szinten képviseljük megbízóink érdekeit minden olyan fórumon, amelyet a megbízás jellege megkövetel, ugyanakkor az ügyletekhez alkalmazkodó szolgáltatási díjainkkal igyekszünk minél többek számára elérhetővé válni.

2005-ben szerzett egyetemi jogi diplomát a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán, cum laude minősítéssel. Az egyetem alatt szakmai gyakorlatokon vett részt (Többek közt Bogsch & partners Ügyvédi Iroda, Budapesti Katonai Főügyészség).

2005-től 2009-ig a Talentis Group ingatlanberuházói csoportnál állt alkalmazásban, mint vállalati jogász szerepű ügyvédjelölt, ennek keretében az ingatlanokkal kapcsolatos szinte valamennyi jogkérdésben tapasztalatot szerzett, a zöldmezős beruházások tervezési és első vásárlási - banki finanszírozási fázisaitól, az építkezés előkészítésén (tervezési, kivitelezési szerződések) és lebonyolításán (építkezés hatósági eljárásai) át a kész projekt üzemeltetésének és értékesítésének teljes palettájában aktív részt vállalt.

2009-ben (a szakvizsgát követően) megalapította a Kallivoda-Koltay Ügyvédi Irodát és a Talentis Grouppal hosszú távú megállapodást kötött a cégcsoport jogi vezetésével kapcsolatban. Ennek keretében ellátta a fent kifejtett tevékenységet, továbbá koordinálta és összehangolta az egyéb ügyletekben részt vevő jogi szakértők munkáját.

2012-ben az Erste Bank Hungary Zrt-vel kötött megbízási szerződést a Bank és az Erste Ingatlan Kft általános jogi képviseletére, különös tekintettel a restruktúrált követelések biztosítására szolgáló ingatlanokkal kapcsolatos valamennyi jogkérdés megválaszolására.

 
 
 
PNL-Legal Ügyvédi Társulás

A PNL Legal Ügyvédi Társulás szakértői és partnerei különböző területek specialistáiként a legkiválóbb szakemberekböl kerülnek kiválasztásra annak érdekében, hogy ügyfeleinket mindenkor a legmagasabb szinten tudjuk teljes körűen kiszolgálni.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26..
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pnl-legal.hu

Kövessen minket

Ezt a honlapot az együttműködő ügyvédek, akik a Budapesti Ügyvédi Kamarában és a Pest Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédek tartják fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belsõ szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PNL Legal Ügyvédi Társulás © 2015-2019