Szolgáltatásaink

A PNL-Legal azzal a céllal alakult, hogy partnerei és együttműködő szakemberei közreműködésével teljes körű jogi szolgáltatást tudjon nyújtani ügyfelei részére, az elérhető legmagasabb színvonalon. Vállalkozása, vagy személyes jogi kérdésére hatékonyan és specializálódott partnereink útján naprakész szakértelemmel tudunk választ és megoldást nyújtani.

Célunk, hogy - együttműködő partnereinkkel karöltve - megoldásokat találjunk azon kérdésekre és problémákra, amelyek egy vállalkozás üzletmenete során felmerülnek a jog, a számvitel, az adózás és az üzleti partnerekkel, hatóságokkal fennálló kapcsolatok során.

Az alábbi területeken állunk vállalkozása rendelkezésére

  • Ingatlanokkal kapcsolatos teljes körű jogi szolgáltatások
  • Büntetőjogi képviselet
  • Szerződés management
  • Gazdasági jog
  • Családjog
  • Csőd- és felszámolással kapcsolatos megbízások (adósi és hitelezői oldalról)
  • Munkajog
  • GDPR
  • Adózással kapcsolatos kérdések (NAV-val szembeni képviselet)
  • Blockchain-alapú rendszerek alkalmazásával kapcsolatos tanácsadás
 
 
 
Szerződés management

Szerződés management

A siker és a kudarc alapvető kulcsa mindig az alkalmazott szerződésekben, szerződésrendszerekben van. Ezek határozzák meg az ügyfelekkel, partnerekkel és a hatóságokkal fennálló viszonyt; valamint vitás kérdések esetén az itt lefektetettekhez lehet visszanyúlni. Ön bízik vállalkozásának szerződéseiben annyira, hogy azokra meri hagyni a cég jövőbeni sikerét?
Munkaügyi tanácsadás

Munkaügyi tanácsadás

A munkaügyi és bérezési kérdések tipikusan az a terület, amellyel minden vállalkozás foglalkozik, azonban kevesen értenek hozzá igazán. Még a külön HR-osztállyal rendelkező vállalatok is gyakran fordulnak speciálisan ezzel a területtel foglalkozó ügyvédhez, vagy számviteli szakértőhöz. Előre gondolkodva ezen a téren is jelentős költségeket - és peres eljárásokat - takaríthat meg.
Bitcoin-alkalmazási tanácsadás

Bitcoin-alkalmazási tanácsadás

A Bitcoin egy olyan, fizetési innováció, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend és talán nem véletlenül olyan világméretű cégek implementálják üzleti modelljükbe, mint a PayPal, az eBay, vagy a Dell. Használata biztonságos, költségei pedig minimálisak, akár ingyenes fizetési alternatívaként szolgálhat. A PwD Consulting teljes körű megoldást kínál a Bitcoin alapú fizetés implementálására.
PNL-Legal Ügyvédi Társulás

A PNL Legal Ügyvédi Társulás szakértői és partnerei különböző területek specialistáiként a legkiválóbb szakemberekböl kerülnek kiválasztásra annak érdekében, hogy ügyfeleinket mindenkor a legmagasabb szinten tudjuk teljes körűen kiszolgálni.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26..
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pnl-legal.hu

Kövessen minket

Ezt a honlapot az együttműködő ügyvédek, akik a Budapesti Ügyvédi Kamarában és a Pest Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédek tartják fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belsõ szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PNL Legal Ügyvédi Társulás © 2015-2019