Business Meetup Budapest előadás

Dr. Pajor Dávid szakértőnk előadása: Szerződések, ügyvédek, ellenőrzések - Business Espresso Helyszín: H13 Diák és Vállalkozásfejlesztés­i Központ - Horánszky utca 13., Budapest Időpont: 2013. november 28. csütörtök 8:30

2013. november 25. · Találkozók    

Dr. Pajor Dávid ügyvéd előadása:

A gazdasági társaság jogszerű működése nem csak azon múlik, hogy nem teszünk semmit, ami törvénybe ütköző, hanem első sorban azon, hogy olyan belső rendet alakítunk ki magunk körül, ami a jogszabályoknak megfelelő működést tesz lehetővé/követel meg, így külön odafigyelés nélkül is automatikusan helyesen fogunk cselekedni a mindennapi szituációkban.

Térkép

 

Előadásunk prezentációja: PwD_Eloadas_20131128.pdf

 
 
 
PNL-Legal Ügyvédi Társulás

A PNL Legal Ügyvédi Társulás szakértői és partnerei különböző területek specialistáiként a legkiválóbb szakemberekböl kerülnek kiválasztásra annak érdekében, hogy ügyfeleinket mindenkor a legmagasabb szinten tudjuk teljes körűen kiszolgálni.

Elérhetőségeink

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26..
         (11-es kapucsengő)

Telefon: +36-70/366-11-91

Telefon: +36-70/636-38-83​

E-mail: info@pnl-legal.hu

Kövessen minket

Ezt a honlapot az együttműködő ügyvédek, akik a Budapesti Ügyvédi Kamarában és a Pest Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédek tartják fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belsõ szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
PNL Legal Ügyvédi Társulás © 2015-2019